"Alle mennesker oplever pres og måske også stress i deres liv. Jeg vil gerne hjælpe og støtte dig til at få rutiner, så du ved hvad du kan gøre, når livet bliver for presset."

Lone Stephan

Har man stress symptomer kan det have store konsekvenser for den enkelte, for familien og for arbejdsmiljøet. Vi skal huske, at vi lever et liv, hvor de forskellige ’arenaer’ vi lever i, har indvirkning på hinanden.

Da vi ofte bruger mest daglig tid på arbejde, er det stedet vi starter med at kigge på.

Med en uddannelse i MBSR (mindfullness-based-stress-reduction) og en årelang karriere som leder bruger jeg min viden og erfaring til, at gøre dig til et mere robust individ .

Jeg hjælper både organisationer samt enkeltpersoner med at finde årsager, samt lægge en plan for hvordan livet kan udfolde sig fremover, så risikoen for stress forebygges og reduceres.

Jeg tager udgangspunkt i din unikke livssituation, og tilpasser forløbet til dig og dine ønsker.

01.

Dialog

Det er vigtigt at vide, at samtalen er fortrolig, og at jeg på støttende og neutral vis vil veksle mellem at stille åbne og specifikke spørgsmål, som får dig til at reflektere og mærke efter.

02.

Coaching

Coaching er en teoretisk funderet samtalemetode, der bygger på dialog og på en udvidet forståelse af den kommunikation, der sker mellem en coach og fokusperson, nemlig at al menneskelig interaktion er kommunikation. Det er jeg meget være bevidst om – ellers kan jeg ikke hjælpe og forstå fokuspersonen.

03.

Mindfullness

Dine tanker og følelser er helt afgørende for din oplevelse af livskvalitet. Mindfulness handler om at træne en række mentale færdigheder, som giver dig mulighed for at leve livet med al dets medgang og modgang.

Mindfulness kan være mange ting, men der er kun ét program som er evidensbaseret med gode resultater, og det er MBSR programmet. Programmet er udviklet af Jon Kabat-Zinn, amerikansk forsker, der er ph.d. i molekylærbiologi.

Emner vi taler om

01.

Stress

Grundlæggende viden om stress

02.

Nervesystemet

Viden om kroppen, biologien og nervesystemet. 

03.

Krop & følelser

Commodo sit in odio velit non lacus, rhoncus, commodo faucibus ac nec.
04.

Vanemønstre

Turpis metus orci massa, praesent vitae eget purus pulvinar augue et est.
05.

Selvværd & Styrke

Porttitor nibh eget tellus sed odio diam sit ultrices sit enim viverra.
06.

Værdier & Drømme

Risus tincidunt tempor, velit hendrerit cras neque adipiscing pharetra, vitae consequat.
07.

Arbejdsliv

Mus a pulvinar lectus cum ultricies nibh mi ac blandit phasellus porttitor.

08.

"The New Me"

Orci vestibulum, massa morbi eu nec ultrices integer nulla feugiat morbi.

Coaching

En coachingsamtale med mig er en invitation til at tale om noget der vigtigt for dig. Det er vigtigt at vide, at samtalen er fortrolig, og at jeg på støttende og neutral vis vil veksle mellem at stille åbne og specifikke spørgsmål, som får dig til at reflektere og mærke efter. Og det er okay ikke have svar på alt lige nu, for nogle svar og beslutninger bliver bedre af, at blive overvejet. Som udgangspunkt arbejder vi sammen i det vi kan kalde for dit mulighedsrum, altså med dine perspektiver.

Coaching er en teoretisk funderet samtalemetode, der bygger på dialog og på en udvidet forståelse af den kommunikation, der sker mellem en coach og fokusperson, nemlig at al menneskelig interaktion er kommunikation. Det er jeg meget være bevidst om – ellers kan jeg ikke hjælpe og forstå fokuspersonen.

Jeg arbejder både med business og personlig coaching.

Som udgangspunktet beskriver vi coaching sådan: 

  • Coaching er en styret, men nærværende samtale med henblik på afklaring og udvikling
  • En coach kan både være en neutral eller aktiv medspiller
  • Samtalen kan hjælpe med at frigøre menneskers potentiale
  • Coaching udfordrer fokuspersonens vaner og tænkning 
  • Begrebet stammer fra sportens verden.

Sproglig og analog kommunikation
Den sproglige kommunikation er de ord, der bliver sagt, mens det analoge er det, der siges uden ord, eksempelvis gennem gestik, tonefald og kropssprog. 

 

Ydre og indre kommunikation
Den ydre kommunikation er de budskaber, som to eller flere personer udveksler – både sprogligt og analogt. Indre kommunikation er de budskaber, som en person udveksler med sig selv – sprogligt i form af tanker og analogt i form af følelser og fysiske fornemmelser.

Indholds- og forholdskommunikation
Indholdskommunikation er information om det, der tales om. Forholdskommunikation handler om forholdet til os selv, den anden, tredjemand og det, der tales om.